Tapahtumat

Tapahtumat

Tee lahjoitus Kirkon Ulkomaanavulle - auta Ukrainan hädänalaisia. KUA-logo on linkki lahjoitussivulle.

AJANKOHTAISIA TAPAHTUMIA
SUOMUSSALMEN SEURAKUNNASSA

Katso myös Seurakuntauutiset

LAHJAKORTIT

Haluaisitko ilahduttaa vähävaraista lähimmäistä jouluna ja myös joulun jälkeen?
Voit lahjoittaa lahjakortteja seurakunnan diakoniatyön kautta. Diakoniatyöntekijät toimittavat lahjakortit tarvitseville. Lahjakortin voit tuoda kirkkoherranvirastoon marraskuun loppuun mennessä.

TYÖPIIRIN PERINTEISET ADVENTTIMYYJÄISET

Su 27.11.klo 10 Messu Suomussalmen kk kirkossa
liturgi Tatu Ryyti ja saarna Tiina Penttinen - Kirkkokuoro avustaa

Tiina Penttisen ja Teemu Mikkolan tulojuhla

Kahvitarjoilu

Messun jälkeen Kirkonkylän Työpiirin perinteiset adventtimyyjäiset ja arpajaiset
kransseja, leivonnaisia, käsitöitä, joulukoristeita, joulutavarapöytä
Maksu kortilla tai käteisellä

Lahjoituksia vastaanotetaan kirkkoherranvirastossa

JOULUKUUSSA TAPAHTUU
KAUNEIMMAT JOULULAULUT

YHTEINEN OLOHUONE

Takkatuvalla

Tiistaipäivisin klo 9.00-13.00

Levähdyspaikka kahvikupin ja purtavan ääressä!
Kaikenikäisille!
Yhdessäoloa - jutustelua - puuhaa!
Tulet ja menet oman aikataulun mukaan!

KONSERTIT JA MUSIIKKITILAISUUDET

Su 4.12.klo 18 Klassinen joulu-konsertti Ämmänsaaren kirkossa
Olga Nekrasova- Rajamäki, viulu ja Sara Strum, piano

Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 € ( oman seurakunnan diakoniatyölle )

PESÄKOLO

Perheiden vapaamuotoinen kohtaamispaikka Perhekeskuksella aina maanantaisin
klo 10.00-12.00.

Pesäkolo on kaikille lapsiperheille avoin kohtaamispaikka, jossa voit tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin lapsiin ja aikuisiin. Pesäkolossa voit jakaa arkea muiden kanssa, saada uusia ystäviä, leikkiä ja touhuta. Tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa lapsille ja aikuisille. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan.

Pesäkolo järjestetään yhteistyössä Kainuun Soten perhekeskuksen, MLL:n Kainuun piirin ja Suomussalmen seurakunnan varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan kanssa.

NIMIKKOLÄHETTI TEIJA LIEVOSEN ESITTELYVIDEO

Teija Lievosen esittelyvideo

Linkki videoon https://youtu.be/oTSNXOdypyU

Videon kesto alle 5 min, tekstitetty

"RAJASEUTUPAPPI"-dokumenttielokuva

Suomussalmen Vuokissa rajaseutupappina toiminut Heikki Vaahtoniemi (1929–2019) kertoo Kainuun rajaseudun elämästä 1950-luvulla. Hän muistelee ensimmäistä pappisvirkaansa ja vie katsojat Raatteen tien, Vuokkijärven ja Kuivajärven rajakylän kesäisiin maisemiin.

ELOKUVA KATSOTTAVISSA TÄÄLLÄ

Heikki Vaahtoniemen seurakunnalle lahjoittamat taulut ovat nähtävillä kirkkoherranviraston aulatilassa.

Takaisin sivun yläreunaan

Takaisin Seurakuntauutiset sivulle

Takaisin Musiikin ajankohtaista sivulle

pdf liite

Tein pienen esittelyvideon joidenkin nimikkoseurakuntien pyynnöstä. Nyt tuo video on kaikkien teidän käytössä. Voitte halutessanne tallentaa sen ja näyttää lähetysyhteyksissä ja/tai viedä sen seurakuntanne verkkosivuille ja/tai Facebook-sivulle. Videon kesto alle viisi minuuttia. Se on tekstitetty, eli voi julkaista myös verkossa. Video on youtubessa. Se ei löydy sanahaulla, mutta linkin kautta pääsee suoraan videoon: https://youtu.be/oTSNXOdypyU RAHANKERÄYSLUVAT

Olemme ottaneet käyttöön messuvihkon, josta voi seurata messun kulkua.