Lähetys

Lähetys

Suomussalmella lähetystyö näyttäytyy jumalanpalveluksessa -  kun rukoilemme nimikkolähettiemme työn puolesta tai kun järjestämme lounaan, myyjäiset, konsertin tai toripäivän lähetystyön hyväksi.

Lähetystyö on kristillisen seurakunnan todistusta kolmiyhteisestä Jumalasta; Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä.

Lähetystyö on seurakuntalaisten iloista jakamista uskosta, jonka he itse ovat omistaneet kasteestaan saakka. Ihmisiä lähestytään diakonian eli palvelun sekä lapsi- ja perhetyön ja musiikin keinoin.

Lähetystyön päämäärä on perustaa kristillinen seurakunta sinne missä sitä ei vielä ole.

Yhteystiedot:

Tatu Ryyti

Lue lisää

Kirkonkylän Työpiiri

Kokoontuu tiistaipäivisin klo 13.00 Suomussalmen seurakuntasalissa Lue lisää

Nimikkolähetit

Lue lisää

Nimikkokohteet

Radiolähetystyö,Intian maithilinkielinen radiotyö  Intiassa ja Nepalissa Medialähetys Sanansaattajat Lue lisää

Nimikkolähettien työn /kohteiden tukeminen

HALUTESSASI TUKEA NIMIKKOLÄHETTEJÄ TAI -KOHTEITA, PANKKIYHTEYSTIEDOT OVAT: Lue lisää

Yhteydenottopyyntö