Lähetys

Suomussalmella lähetystyö näyttäytyy jumalanpalveluksessa -  kun rukoilemme nimikkolähettiemme työn puolesta tai kun järjestämme lounaan, myyjäiset, konsertin tai toripäivän lähetystyön hyväksi.

Lähetystyö on kristillisen seurakunnan todistusta kolmiyhteisestä Jumalasta; Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä.

Lähetystyö on seurakuntalaisten iloista jakamista uskosta, jonka he itse ovat omistaneet kasteestaan saakka. Ihmisiä lähestytään diakonian eli palvelun sekä lapsi- ja perhetyön ja musiikin keinoin.

Lähetystyön päämäärä on perustaa kristillinen seurakunta sinne missä sitä ei vielä ole.

Yhteystiedot:

Tatu Ryyti

TALKOOT LÄHETYSSOPESSA Perjantaina 1.9.2017 klo 13.00 alkaen Lue lisää

Lähetystyön ryhmät

LÄHETYSTYÖN RYHMÄT OVAT AVOIMIA KAIKILLE JA OLET TERVETULLUT MUKAAN!   Lue lisää

Nimikkolähetit

Lue lisää

Nimikkokohteet

Radiolähetystyö,Intian maithilinkielinen radiotyö  Intiassa ja Nepalissa Medialähetys Sanansaattajat Lue lisää

Nimikkolähettien työn /kohteiden tukeminen

HALUTESSASI TUKEA NIMIKKOLÄHETTEJÄ TAI -KOHTEITA, PANKKIYHTEYSTIEDOT OVAT: Lue lisää

Palaute/yhteydenottopyyntö