Pyhäkoululeiri

Perhepyhäkoululeiri Roinilassa

• La 12.06.2021 klo 17:00 -  Su 13.06.2021 klo 11:00
  • Roinilan leirikeskus, Veikkolantie 27, 89800 Suomussalmi KK
  • Ilmoittautuminen 7.6.2021 klo 12 mennessä: https://www.mvs.fi/srk/suomussalmi/url/m8c6v7A0Wj
  • Perhepyhäkoululeirillä on mukavaa tekemistä (askartelu, leikki, ulkoilu, saunominen ym.) ja yhteyttä taivaan Isään. Perhepyhäkoululeiri on tarkoitettu lapsille ja huoltajille (vanhemmille/isovanhemmille/kummeille). Tervetuloa Roinilaan!
  • Hinta: 10 € / aikuinen
  • Koronatilanne: Seuraamme tilannetta ja huomioimme leirin järjestelyssä ja ohjelmassa voimassa olevat alueelliset suositukset. Toiminta, saunominen ja ruokailut porrastetaan pieniin ryhmiin tai järjestetään perhekunnittain. Aikuisilla on vahva maskisuositus. Maskeja ja käsidesiä on kaiken aikaa saatavilla. Leirille voi osallistua vain terveenä: pienissäkin sairauden oireissa (esim. nuha, yskä, päänsärky, vatsaoireet) tulee jäädä kotiin.
  • Järjestää Suomussalmen seurakunnan pyhäkoulutoiminta. Tiedustelut: Seurakuntapastori Heli Riipinen, p. 0440 615 211, heli.riipinen(at)evl.fi

Takaisin Pyhäkoulu sivulle

Takaisin Seurakuntauutiset sivulle