Pyhäkoulutoiminta

Pyhäkoulutoiminta

Pyhäkoulussa kerätään tarroja osallistumistauluun.

• Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki. Se tarjoaa pyhän kohtaamista, hiljentymistä, Raamatun kertomuksia, laulua, leikkiä, askartelua ja muuta toimintaa. Pyhäkoulussa syödään myös välipala.
  • Pyhäkoululainen saa tarran osallistumistauluun ja Päkän puuhat -lehden.
  • Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. Alle 3-vuotiaat kutsutaan mukaan aikuisen kanssa.
  • Pyhäkoulu on maksuton eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Mukaan voi tulla myös kesken toimintakauden. Osallistujien tiedot keräämme sähköisen lomakkeen kautta.

Ilmoita osallistujan tiedot tästä linkistä.

Kirjepyhäkoulu

Voit saada pyhäkoulupostia myös kotiin. Kirjepyhäkouluja on kaksi:

• ”Päkän posti” on suunnattu 3-5-vuotiaille ja
  • ”Tutkimuspartio seikkailee” 6-8-vuotiaille.

Lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät tästä linkistä.

Pyhäkouluista voi tiedustella varhaiskasvatuksen ohjaaja
Virve Heikkiseltä, p. 0440 615 217 tai  **@**

PYHÄKOULUT KEVÄTKAUDELLA 2022

Lattiakuvat-pyhäkoulu

SUOMUSSALMI KK - PÄIVÄKERHOTILA
Salmentie 1

SUNNUNTAISIN klo 17.00-18.00 seuraavina päivinä:

Tammikuussa 16.1. ja 30.1.
Helmikuussa 13.2. ja 27.2.
Maaliskuussa 13.3. ja 27.3.
Huhtikuussa 10.4. ja 24.4.                                                                                                        Toukokuussa 8.5.

Rakennetaan lattialle kuva, joka kertoo uskosta, elämästä ja Raamatusta! Välipala.
Pyhäkoulunohjaajina Mervi Heikkinen ja Laila Heikkinen.

Takaisin sivun yläreunaan
                                                            Takaisin Seurakuntauutiset - sivulle