Pyhäkoulutoiminta

Pyhäkoulutoiminta

Päkän päivä on sovellus 3-6-vuotialle lapsille. Se tuo valoa ja hyvää mieltä pienen päivään. Sovelluksessa lapsi saa leikkiä Päkän ja Pulmun kanssa kodin huoneissa. Pieni saa nimetä asioita ja hassutella. Huoneista löytyy tilanteisiin sopivia rukouksia. Pikkupeleissä saa mm. pukea Päkän sekä treenata muistamista.

• Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki. Se tarjoaa pyhän kohtaamista, hiljentymistä, Raamatun kertomuksia, laulua, leikkiä, askartelua ja muuta toimintaa. Siellä syödään myös välipala.
  • Pyhäkoululainen saa tarran osallistumistauluun ja Lastenkirkko-lehden.
  • Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. Alle 3-vuotiaat kutsutaan mukaan aikuisen kanssa.
  • Pyhäkoulu on maksuton eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Mukaan voi tulla myös kesken toimintakauden.

Pyhäkouluista voi tiedustella pyhäkoulusihteeri
Jaana Kelalta, p. 0440 615 231 tai  **@**

Takaisin Seurakuntauutiset - sivulle

PYHÄKOULUT KEVÄTKAUDELLA 2020 - PERUTTU

Lattiakuvat-pyhäkoulu

SUOMUSSALMI KK - PÄIVÄKERHOTILA
Salmentie 1

SUNNUNTAISIN klo 17.00-18.00 seuraavina päivinä:

PERUTTU KEVÄTKAUDELTA 2020

Rakennetaan lattialle kuva, joka kertoo uskosta, elämästä ja Raamatusta!
Pyhäkoulunohjaajina Mervi Pöllänen ja Laila Heikkinen.

Salaisuuslaatikko-pyhäkoulu

VALKEISEN SEURAKUNTAKOTI
Saihotie 1

MAANANTAISIN KLO 18.00-19.00 seuraavina päivinä:

PERUTTU KEVÄTKAUDELTA 2020

Toiminnallisessa hartaudessa kurkistetaan Salaisuuslaatikkoon!
Pyhäkoulunohjaajana Anu Moilanen.

Takaisin sivun yläreunaan