Pyhäkoulu

• Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki. Se tarjoaa pyhän kohtaamista, hiljentymistä, Raamatun kertomuksia, laulua, leikkiä, askartelua ja muuta toimintaa. Siellä syödään myös välipala.
  • Pyhäkoululainen saa tarran osallistumistauluun ja Lastenkirkko-lehden.
  • Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. Alle 3-vuotiaat kutsutaan mukaan aikuisen tai isomman sisaruksen kanssa.
  • Pyhäkoulu on maksuton eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Mukaan voi tulla myös kesken toimintakauden.

Pyhäkouluista voi tiedustella pyhäkoulusihteeri
Jaana Kelalta, p. 0440 615 231 tai  **@**

Takaisin Seurakuntauutiset - sivulle

Mikkelinpäivänä 30.9.2018 ei pyhäkoulua Valkeisella

Osallistumme perhekirkkoon Ämmänsaaren kirkossa klo 15.00

Tervetuloa!

Terveisin pyhäkoulunopettajat Kati, Armi, Marjut, Leila, Elmi ja Venla

PYHÄKOULUT SYYSKAUDELLA 2018

SUOMUSSALMI KK - PÄIVÄKERHOTILA
Salmentie 1

SUNNUNTAISIN klo 17.00-18.00 seuraavina sunnuntaipäivinä:

Syyskuussa 16.9. ja 30.9.
Lokakuussa 14.10. ja 28.10.
Marraskuussa 11.11. ja 25.11.
Joulukuussa 9.12.

Pyhäkoulunopettajina Laila Heikkinen, Mervi Pöllänen ja Oona Moilanen, apuopettajina Iina Moilanen ja Ronja Raappana.

VALKEISEN SEURAKUNTAKOTI
Saihotie 1

SUNNUNTAISIN klo 17.00 - 18.00   seuraavina päivinä:

Syyskuussa 2.9. ja 30.9. osallistutaan perhekirkkoon klo 15.00
Lokakuussa 28.10.
Marraskuussa 11.11.
Joulukuussa 9.12.

Pyhäkoulunopettajina Kati Tjäder, Armi Heikkinen, Marjut Lehto, Leila Tasala, Elmi Vasunta ja Venla Sirviö.

PITÄMÄN SEURAKUNTAKOTI
Jäniksenpolku 10

SUNNUNTAISIN klo 16.00 - 17.00   seuraavina päivinä:

Syyskuussa 16.9.
Lokakuussa 14.10.
Marraskuussa 25.11.

Pyhäkoulunopettajina Kati Tjäder, Armi Heikkinen, Marjut Lehto, Leila Tasala, Elmi Vasunta ja Venla Sirviö.

Takaisin sivun yläreunaan
                                                            Takaisin Seurakuntauutiset - sivulle