Pyhäkoulu

Luontopyhäkoulussa kaikki viisi aistia olivat käytössä - tässä tuntoaistin vuoro. Kiitokset Suomussalmen Samoojat ry:lle yhteistyöstä!

• Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki. Se tarjoaa pyhän kohtaamista, hiljentymistä, Raamatun kertomuksia, laulua, leikkiä, askartelua ja muuta toimintaa. Siellä syödään myös välipala.
  • Pyhäkoululainen saa tarran osallistumistauluun ja Lastenkirkko-lehden.
  • Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. Alle 3-vuotiaat kutsutaan mukaan aikuisen tai isomman sisaruksen kanssa.
  • Pyhäkoulu on maksuton eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Mukaan voi tulla myös kesken toimintakauden.

Pyhäkouluista voi tiedustella pyhäkoulusihteeri
Jaana Kelalta, p. 0440 615 231 tai  **@**

Takaisin Seurakuntauutiset - sivulle

PYHÄKOULUT SYYSKAUDELLA 2018

ÄMMÄNSAAREN SEURAKUNTAKESKUS - KOKOUSHUONE
Kirkkokuja 1

SUNNUNTAISIN klo 15.00-16.00 seuraavina päivinä:

Ilmoitetaan myöhemmin

Pyhäkoulunopettajana Ahti Veteläinen.

SUOMUSSALMI KK - PÄIVÄKERHOTILA
Salmentie 1

SUNNUNTAISIN klo 17.00-18.00 seuraavina päivinä:

Ilmoitetaan myöhemmin

Pyhäkoulunopettajina Laila Heikkinen ja Mervi Pöllänen, apuopettajina Iina Moilanen ja Ronja Raappana.

VALKEISEN SEURAKUNTAKOTI
Saihotie 1

SUNNUNTAISIN klo 17.00 - 18.00   seuraavina päivinä:

Syyskuussa 2.9. ja 30.9.
Lokakuussa 28.10.
Marraskuussa 11.11.
Joulukuussa 9.12.

Pyhäkoulunopettajina Kati Tjäder, Armi Heikkinen ja Marjut Lehto.

PITÄMÄN SEURAKUNTAKOTI
Jäniksenpolku 10

SUNNUNTAISIN klo 16.00 - 17.00   seuraavina päivinä:

Syyskuussa 16.9.
Lokakuussa 14.10.
Marraskuussa 25.11.

Pyhäkoulunopettajina Kati Tjäder, Armi Heikkinen ja Marjut Lehto.

Pyhäkoulunopettajat pop-up pyhiksissä ja tapahtumissa Anu Moilanen, Kati Kovalainen ja Leila Tasala.

Takaisin sivun yläreunaan
                                                            Takaisin Seurakuntauutiset - sivulle