Varhaisnuoret

Seurakuntamme varhaisnuorisotyö on kasteopetusta. Työn tavoitteena on osoittaa seurakuntayhteys turvalliseksi asiaksi elämässä. Työtä tehdään 7-14 vuotiaiden tyttöjen ja poikien sekä heidän perheidensä parissa.

Seurakunnan varhaisnuorisotyö pyrkii tarjoamaan kaikenikäisille varhaisnuorille mahdollisimman monipuolista toimintaa leirien ja retkien avulla.

Seurakunnan lahjana kymmenvuotiaille järjestetään Kymppi-leiri konsertin kera.

Yhteistyötä koulujen kanssa kehitetään jatkuvasti. Perinteisesti huolehditaan vuorollamme aamuhartauksista.

Annamme halukkaille koululuokille mahdollisuuden kokea ryhmässä elämisen ihanuudet ja vaikeudet Yönyli-leiritoiminnan avulla.

Leirityössä on vahvasti mukana Elämys- ja seikkailukasvatuksen suomat toimintamallit.

VARHAISNUORISOTYÖSTÄ VASTAAVA

Varhaisnuorisotyöntekijä Virve Heikkinen p.0440 615 217, **@**