Varhaisnuoret

Varhaisnuoret

Linkki Suomussalmen seurakunnan varhaisnuorisotyön leiri-ilmoittautumisiin.

Klikkaa suoraan leiri-ilmoittautumisiin!

Seurakuntamme varhaisnuorisotyö on kasteopetusta. Työn tavoitteena on osoittaa seurakuntayhteys turvalliseksi asiaksi elämässä. Työtä tehdään 7-14-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sekä heidän perheidensä parissa tarjoten monipuolista toimintaa.

Yhteistyötä koulujen kanssa kehitetään jatkuvasti. Huolehdimme perinteisesti vuorollamme koulun päivänavauksista ja teemme vierailuja koululuokissa.

Annamme halukkaille koululuokille mahdollisuuden kokea ryhmässä elämisen ihanuudet ja vaikeudet yön yli -leiritoiminnan avulla. Koronarajoitusten vuoksi olemme toteuttaneet leirejä päivävierailuina Roinilassa.

Koululaisten ja perheiden syysretki Kuopioon

Keskiviikkona 20.10.2021

Kyytimaksu 15€/hlö, 3-6v 5€/hlö ja 0-2v maksutta.

Kyytimaksu maksetaan käteisellä lähtiessä. Ruokailut ja pääsymaksut kohteisiin retkeläiset maksavat itse.

Alle 10-vuotiaat mukaan vain vanhempien/isovanhempien kanssa. Mukaan lähtee myös isosia.

Retki toteutetaan yhteistyössä 4H:n kanssa

Ohjelma:

• Klo 8.30 lähtö Ämmänsaaren kirkon pihasta
  • Klo 13 Tutustuminen Kuopion kirkkoon
  • Valinnainen iltapäivän ohjelma:
    • Hoplop
    • Rauhanlahden kylpylä
    • Matkus
  • Klo 17.30 lähtö paluumatkalle
  • Klo 22 Suomussalmella

Retki toteutuu, mikäli lähtijöitä on väh. 30 hlö. Ilmoittautuminen 14.10. mennessä.

Ilmoittaudu retkelle tästä linkistä

Lisätiedot Aslakilta, p. 0440615235 tai **@**

Koululaisten kerhoista tietoa täältä.

Seuraa varhaisnuorisotyötä Instagramissa: @suomussalmensrk_varhaisnuoret