Varhaisnuoret

Varhaisnuoret

Linkki Suomussalmen seurakunnan varhaisnuorisotyön Instagram-tilille

Klikkaa itsesi Suomussalmen seurakunnan varhaisnuorisotyön Instagram-tilille!

Girls' Stuff -kerhon ilmoittautuminen

Klikkaa suoraan ilmoittautumiseen!

Seurakuntamme varhaisnuorisotyö on kasteopetusta. Työn tavoitteena on osoittaa seurakuntayhteys turvalliseksi asiaksi elämässä. Työtä tehdään 7-14-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sekä heidän perheidensä parissa tarjoten monipuolista toimintaa.

Yhteistyötä koulujen kanssa kehitetään jatkuvasti. Huolehdimme perinteisesti vuorollamme koulun päivänavauksista ja teemme vierailuja koululuokissa.

Annamme halukkaille koululuokille mahdollisuuden kokea ryhmässä elämisen ihanuudet ja vaikeudet yön yli -leiritoiminnan avulla.

Varhaisnuorisotyöstä vastaava

Vs. nuorisotyönohjaaja Kauko Pohjonen
puh. 0440 615 235, **@**

Seuraa varhaisnuorisotyötä Instagramissa: suomussalmensrkvarhaisnuoret

VARHAISNUORISOTYÖN AJANKOHTAISET ILMOITTAUTUMISET

Leirit

Ei avoinna olevia leiri-ilmoittautumisia tällä hetkellä.

Kerhot

Girls' Stuff -kerho 4.-6.-luokkalaisille tytöille jatkaa toimintaansa kevätkaudella. Käy katsomassa Kerhot-sivulta! Mukaan pääsee kerhokauden alettuakin! Kevään ensimmäinen kerhokerta on 11.1.2021!