Nuoret

Nuoret

Suomussalmen seurakunnan nuorisotyö tekee työtä yhdessä 15-25 vuotiaiden seurakuntalaisten kanssa ja heidän parissaan.

Nuorisotyön perustana on usko ja luottamus Jumalaan ja Hänen johdatukseensa, mikä antaa hyvät kasvun  eväät elämän erilaisille teille.

Varsinainen nuorisotyö on rippikoulun jälkeistä elämää seurakunnassa. Rippileirille isosen tehtäviin haluaville järjestettävä avustaja- ja isoskoulutus kestää kaksi vuotta. Se valmentaa myös kerhonohjaajen tehtäviin.

Teemme myös retkiä valtakunnallisiin ja hiippakunnallisiin tapahtumiin.

Nuorisotoimisto ja takkatupa sijaitsevat seurakuntakeskuksen alakerrassa. Takkatuvalla on myös musiikkitila, josta bändit voivat varata harjoitteluvuoroja.

NUORISOTYÖSTÄ VASTAAVA

Nuorisotyöntekijä Veijo Lehto p. 0500 299 871, **@**