MISSIO 2022

MISSIO 2022

SE LÖYTYI -MISSIO TAVOITTAA SUOMALAISET

Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt valmistautuvat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävään mediakampanjaan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen

ENEMMÄN MISSIOSTA TÄÄLLÄ

TAVATAAN KAIKEN KANSAN SOPPAJUHLASSA!

Suomussalmen luterilainen seurakunta sekä helluntaiseurakunta ovat aktiivisesti mukana valtakunnallisessa Se löytyi –mediamissiossa 19.9.–30.10.2022.

Kyse on historiallisen laajasta evankeliointikampanjasta, jonka toteuttavat yhtä aikaa 386 seurakuntaa ja 40 muuta kristillistä toimijaa ympäri Suomen.

– Mediamission tarkoitus on herätellä suomalaisia miettimään elämän perimmäistä tarkoitusta, lievittää yksinäisyyttä ja auttaa diakonian keinoin apua tarvitsevia. Tärkeällä sijalla ovat henkilökohtaiset kohtaamiset ja keskustelut, kertoo Suomussalmen missiotiimiläisten joukkoa luotsaava Jaana Kela.

Suomussalmella järjestetään kampanja-aikana soppajuhlat, joita isännöivät molemmat seurakunnat. Juhlassa voit keskustella suomussalmelaisten kanssa siitä, miten kristinusko on muuttanut heidän arkeaan ja tuonut merkityksen elämään. Lisäksi nautitaan ilmaisesta keitosta ja rennosta musiikista.

Soppajuhlat Suomussalmella maanantaina 26.9.kello 11.00 alkaen
K-Supermarketin pihalla (Risteentie 12).

Muita missiotapahtumia Suomussalmella
Se Löytyi-tilaisuus sunnuntaina 2.10. klo 15.00 helluntaiseurakunnassa
Leipäkirkko perjantaisin klo 13.00 helluntaiseurakunnassa
Yhteinen olohuone tiistaisin klo 9.00-13.00 nuorisotila Takkatuvalla (ei 18.10).

Leipäkirkko ja Yhteinen olohuone-toiminta jatkuvat myös missiokampanjan päätyttyä.

Mediamission päätapahtuma Suomussalmella
sunnuntaina 30.10. klo 15.00 Ämmänsaaren kirkossa. Ohjelmassa mm puheita, musiikkia ja tarjoilua. Ohjelma tarkentuu tuonnempana.

Suomussalmelaisiin kotitalouksiin jaetaan kampanjan ensimmäisellä viikolla kirjanen, joka avaa kansankielellä kristinuskon perusasioita. Omasta vakaumuksestaan kirjasen lehdillä kertovat 16 henkilöä, esimerkiksi urheiluvaikuttaja Kalervo Kummola, laulaja Jippu ja Susijengin koripalloilija Teemu Kotti.

Kirjasta ei jaeta niihin koteihin, joissa on ilmaisjakelukielto.Halutessaan kirjasen voi maksutta saada soittamalla mediamission ilmaisnumeroon 0800 135135, joka avautuu 19.9.2022.

Samana päivänä on selattavissa verkkosivusto selöytyi.fi.
Valtakunnallisesti mediamissiota koordinoi IRR-TV medialähetysjärjestö.
Lisätietoja: Suomussalmen missiotiimin vetäjä Jaana Kela, 0440 615 231, **@**