UKRAINA
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Suomussalmen seurakunta

UKRAINA

Ukrainan kriisi on herättänyt suomalaisissa voimakkaan halun auttaa, minkä takia viranomaiset, kansalaisjärjestöt ja seurakunnat ovat saaneet suuren määrän yhteydenottoja. Apu menee tehokkaimmin perille vakiintuneiden toimijoiden kautta. Kirkko kehottaa ihmisiä auttamaan Ukrainaa lahjoittamalla rahaa tunnetuille avustusjärjestöille. 

KUINKA VOIT AUTTAA

 

LÄMMITYSUUNEJA UKRAINAAN

LAHJOITA

 

KIRKON ULKOMAANAVUN KAUTTA 

Lahjoittaa voit täällä
Lähetä tekstiviesti AUTA10 (10 €) numeroon 16499
Lahjoita MobilePayllä numeroon 44533KOTIMAANAVUN KAUTTA 

Suomeen tulleiden ukrainalaisten auttamiseksi 

Kotimaanavun hätäapukeräyS Mobile Pay 45595
tai lahjoita täällä

 


PERUSTA OMA KERÄYS!

Keräyksen perustaminen on helppoa - voit tehdä sen TÄÄLLÄ

Voit perustaa merkkipäivä- ja muistokeräyksen verkkosivuillamme tai luoda oman varainkeruukampanjan Facebookissa. Keräyksen perustamisen jälkeen voit pyytää läheisiäsi osallistumaan keräykseen.

Pienikin keräyksen kautta tehty lahjoitus on tärkeä. Lämmin kiitos, että autat.

Merkkipäiväkeräys
Muistokeräys
Facebook-keräysSUOMEN PUNAINEN RISTI

SPR on  perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä avuntarjoajille valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa ihmisten tarjoamasta avusta. Tietoa kerätään, jotta apu saadaan organisoitua tehokkaasti vakiintuneiden toimijoiden kautta.

Ilmoita tarjoamastasi avusta | Punainen Risti
 Pakolaisten laajamittaiseen maahantuloon on syytä valmistautua eri puolilla Suomea. Maahanmuuttovirastolla on kokonaisvastuu laajamittaiseen maahantuloon reagoimisessa.

Seurakuntalaisten on mahdollista tarjota omaa asuntoaan yksityismajoitukseen niin halutessaan. Tällöin kannattaa olla yhteydessä Kotimajoituksen tuki ry:hyn: https://kotimajoitusverkosto.fi/. Yksityismajoituksesta ei makseta korvauksia.