Isoskoulutus Kevät 2017

ISOSKOULUTUKSEN AIKATAULU KEVÄÄLLÄ 2017

Avustajakoulutuksen viikkokoulutukset takkatuvalla klo 18.30 - 20.30 seuraavina keskiviikkoina:

1.2, 1.3, 12.4, 17.5

ILMOITTAUDU VIIKONLOPPUKOULUTUKSIIN KAKSI (2) VIIKKOA ENNEN LEIRIN ALKUA  TÄÄLTÄ!

Rippikoululeirien pitäminen on mahdollista ainoastaan riittävän kokoisella tiimillä, johon kuuluu viranhaltijoiden lisäksi isosia.

Suomussalmen seurakunnan isoskoulutus kestää puolitoista vuotta. Ensimmäistä vuotta kutsutaan avustajakoulutukseksi. Se antaa mahdollisuuden hakea avustajaksi varhaisnuorisotyön leireille.
Toista vuotta kutsutaan varsinaiseksi isoskoulutukseksi.

Avustaja- ja isoskoulutus toteutetaan pääosin leirimuotoisena, mutta ohjelmaan kuuluu myös takkatuvalla pidettäviä ns. viikkokoulutuksia.

Uudet isoset saavat todistuksensa joulukuussa pidettävän mammuttileirin yhteydessä. Tehtävään siunaaminen tapahtuu helmikuun toisena sunnuntaina järjestettävässä rippikoulun kirkkopyhässä Suomussalmen kirkossa.