Kirjepyhäkoulu

Pyhäkoulu kirjeenä lapsen kotiin

Kirjepyhäkoulu on lapsen nimellä kotiin postitettava kirje, joka lähetetään noin kuusi kertaa vuodessa. Iloiset kirjeet sisältävät kirkkovuoden teemoihin liittyvää lukemista ja puuhaa sekä tarran osallistumistauluun. Osallistumistaulu tulee ensimmäisen kirjeen mukana.

Kirjepyhäkouluja on kaksi: ”Päkän posti” on suunnattu 3-5-vuotiaille ja ”Tutkimuspartio seikkailee” 6-8-vuotiaille.

Kirjepyhäkouluun osallistuvan ei tarvitse tulla tiettynä aikana tiettyyn paikkaan, vaan lapset saavat tietoa kristinuskosta omassa kodissaan. Kirjeen tilaaminen on hyvä tapa tukea lasta hengellisessä kasvussa sekä auttaa vanhempia kristillisessä kasvatuksessa. Kirjeen voi tilata myös kummilapsille, lastenlapsille tai muille läheisille lapsille. Varmistathan vanhemmilta, että tilaaminen sopii heille.

Kirjepyhäkoulu on maksuton. Kirjepyhäkouluun voi liittyä koska vain näiden linkkien kautta:

- Linkki ”Päkän postiin” (3-5-v.)

- Linkki ”Tutkimuspartion seikkailuihin” (6-8-v.)

Ilmoittautumisen jälkeen lapsi saa seuraavan lähetettävän kirjeen kotiin.

Jos haluat lopettaa pyhäkoulukirjeen tilauksen tai ilmoittaa osoitteenmuutoksesta, lähetä asiasta viestiä alla oleviin yhteystietoihin:

Tiedustelut:

Varhaiskasvatuksenohjaaja Virve Heikkinen p. 0440 615 217, **@** Seurakuntapastori Heli Riipinen p. 0440 615 211, **@**