Tiedote koronaviruksen aiheuttamista toimista

Tiedote koronaviruksen aiheuttamista toimista

Koronavirustilanne Kainuussa aiheuttaa lasten ja perheiden toimintaan seuraavia muutoksia:

• Aikuisten suositellaan käyttävän maskeja päiväkerhojen tuonti- ja hakutilanteissa. Mikäli maskeja ei ole, voivat lastenohjaajat ottaa lapsen vastaan ulko-ovelta. Kerhoissa pidämme edelleen hyvää huolta käsihygieniasta sekä kerhotilojen puhtaudesta.
  • Päiväkerhojen yhteinen joulujuhla perutaan ja kerhoryhmät viettävät joulujuhlaa  ryhmäkohtaisesti viimeisellä kerhokerralla.
  • Alakoululaisten takkatupa toimii turvavälit ja käsihygienia huomioiden, viimeinen kokoontuminen on ke 9.12.2020.
  • Leivonta ja puuhakerho kokoontuu vielä 7.12. turvavälit ja käsihygienia huomioiden.
  • Pyhäkoulu perutaan. Syyskauden aikana Valkeisen pyhäkouluun osallistuneet voivat hakea joulumuistamisen Valkeisen seurakuntatalolta sunnuntaina 13.12. klo 15-16 välisenä aikana.
  • Perhekerhot ja muskari perutaan loppuvuoden osalta.
  • Lasten joulukirkko ja Lasten kauneimmat joululaulut perutaan.
  • Lasten kauneimmat joululaulut toteutetaan videona, joka julkaistaan su 13.12. klo 15 Suomussalmen seurakunnan facebook sivuilla.