Tilavaraukset ja tilojen käyttö

Pitopalvelut
Keittiön ja seurakuntasalin siivousohjeet

OHJEET TOIMITILOJEN KÄYTÖSTÄ

1. Suomussalmen seurakunnan toimitilat on tarkoitettu seurakuntalaisten käyttöön. Suomussalmen seurakunnan jäsenet voivat varata niitä veloituksetta seuraaviin kristillisiin perhejuhliin: kastejuhla, rippijuhla ja hääjuhla.
    Muiden juhlien ja tapahtumien (esim. syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuus) osalta tulee maksaa tilavuokra 50,00 € sekä liinojen pesukorvaus 9,50 €/pöytäliina.
    Tilojen keittiöt astioineen ovat käytettävissä ohjeiden mukaisesti.

2. Toimitiloja voivat vuokrata perhejuhlia varten myös muut kuin Suomussalmen seurakunnan jäsenet, yhteisen kirkkoneuvoston hyväksymillä hinnoilla. Seurakuntien toimitiloissa järjestettävien perhejuhlien tulee olla sisällöltään sopusoinnussa kirkon toimintaperiaatteiden kanssa.

3. Kirkkoon kuulumattoman vainajan muistotilaisuutta ei voi järjestää seurakunnan tiloissa, ellei ole kirkollista hautaan siunaamista. Seurakuntien tiloja voidaan käyttää vain seurakunnan toiminnan arvoperustasta nouseviin tilaisuuksiin.

4. Tilavaraukset tehdään seurakunnan kirkkoherranvirastosta puh 08 617 2321 tai **@** tai asioimalla virastossa osoitteessa Kirkkokuja 1, 89600 Suomussalmi.

5. Tilojen käytöstä sovitaan kirkkoherranvirastossa. Pääsääntöisesti tilat ovat käytettävissä klo 21.00 saakka. Muusta aikataulusta ja esim. tavaroiden toimittamisesta voidaan sopia erikseen.

6. Juhlamaljan kohottaminen seurakunnan tiloissa on mahdollista, muutoin alkoholitarjoilua ei sallita.

7. Tilojen käytöstä ja siivoamisesta on erilliset ohjeet

8. Tilaisuuden järjestäjä on velvollinen tutustumaan, ennen tilaisuutta, tilakohtaiseen pelastussuunnitelmaan.

9. Tilaisuuden järjestäjä sitoutuu vastaamaan mahdollisista vahingoista

TOIMITILOJEN HINNAT 2019

TILA

TILAVUOKRA

kotikunta Suomussalmi
Muun seurakunnan jäsen

TILAVUOKRA

Väestörekisteri

Suomussalmen seurakuntasali

Ämmänsaaren seurakuntasali

Valkeisen seurakuntakoti

Pitämän seurakuntakoti

Ruhtinansalmen seurakuntasali

Vuokin seurakuntasali

Roinilan leirikeskus

Tarkemmat hintatiedustelut kirkkoherranvirastosta

Hinnasto liitteenä tämän sivun alareunassa

PITOPALVELUT

Yksityistilaisuuksien tarjoilusta (kuten häistä, hautajaisista, tms.) vastaavat pääsääntöisesti pitopalveluyritykset. Seurakunta antaa toimiluvan pitopalveluyrittäjille.

Suomussalmella toimilupa on kolmella pitopalveluyrittäjällä:
Kultainen Kukko, Herkkusuu ja Jalonhelmi.
Tilaisuuden järjestäjä voi sopia kahvi- ja ruokatarjoilusta itsenäisesti näiden yrittäjien kanssa.

Jos haluat käyttää muuta kuin edellä mainittuja pitopalveluyrittäjiä, on tästä neuvoteltava seurakunnan kanssa.

Tilaisuuden tarjoilun järjestäminen on kaikilta osin Teidän ja pitopalveluyrittäjän välinen sopimus. Keittiön ja seurakuntasalin siisteydestä ja hygieniasta vastaa kukin toimija ns. omavalvontaperiaatteella.

PITOPALVELUYRITTÄJÄT SUOMUSSALMELLA

Kultainen kukko
www.kultainenkukko.fi
p. +358 8 636 285