Virkatodistus

Virkatodistus

Kuopion aluekeskusrekisteri tekee virkatodistukset ja sukututkimukset

VIRKATODISTUKSEN VOI TILATA:

1. Sähköisesti osoitteessa www.tilaavirkatodistus.fi

2. Puhelimitse numerosta 010 5733 100, soitosta ei peritä erillistä palvelumaksua

3. Asioimalla henkilökohtaisesti keskusrekisterissä, avoinna ma-pe klo 9.00-15.00

Kuopion aluekeskusrekisteri
        Museokatu 4
        70100 Kuopio

ALUEKESKUSREKISTERI SUOSITTELEE ASOINTIA SÄHKÖISEN ASIOINTIPALVELUN KAUTTA TAI PUHELIMITSE

Todistustilauksen voi tehdä myös kirkkoherranvirastossa, virasto toimittaa tilauksen edelleen aluekeskusrekisteriin

kirkkoherranvirasto
Kirkkokuja 1
89600 Suomussalmi

HINNAT

TIEDOKSI

Virkatodistukset perunkirjoitusta varten saa nyt yhdellä tilauksella, kun vainaja on kuollut Kuopion aluekeskusrekisteriin kuuluvan seurakunnan jäsenenä tai ollut viimeksi jäsenenä ennen siirtymistä muuhun rekisteriin. Todistus kattaa kaikki Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien tiedot 15:sta ikävuodesta alkaen.

Huom
Sukututkimustilaukset täältä

VIRKATODISTUKSEN VOIMASSAOLOAIKA
Virkatodistuksen voimassaoloaika riippuu kuolloisestakin käyttötarkoituksesta. Viime kädessä voimassaolon ratkaisee se, joka todistuksesta oikeasti tarvitsee - kuten esimerkiksi perunkirjoituksen tekijä.