Virkatodistuksen tilaaminen

Virkatodistuksen tilaaminen

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA ON LIITTYNYT KUOPION ALUEKESKUSREKISTERIIN

1.10.2020 alkaen aluekeskusrekisteri hoitaa virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset sekä kirkollisten toimitusten rekisteröinnit (kaste,rippikoulu, avioliittoon vihkiminen, avioliiton kirkollinen siunaaminen).

Toimituksiin liittyvät asiat, varaukset, hoidetaan kirkkoherranvirastossa.

VIRKATODISTUKSEN VOI TILATA:

Virkatodistustilauslomakkeella netin kautta

Huom. Sukututkimustilaukset täältä

• Puhelimitse numerosta 040 4848 225

• Kirjeitse osoitteesta Kuopion aluekeskusrekisteri, PL 1064, 70101 Kuopio

• Asioimalla henkilökohtaisesti keskusrekisterissä

• Todistustilausen voi tehdä myös kirkkoherranvirastossa, virasto toimittaa tilauksen edelleen aluekeskusrekisteriin

TIEDOKSI

Virkatodistukset perunkirjoitusta varten saa nyt yhdellä tilauksella, kun vainaja on kuollut Kuopion aluekeskusrekisteriin kuuluvan seurakunnan jäsenenä tai ollut viimeksi jäsenenä ennen siirtymistä muuhun rekisteriin. Todistus kattaa kaikki Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien tiedot 15:sta ikävuodesta alkaen.

HINNAT

Takaisin Virastopalvelut-sivulle