Pyhäkoulusymposium Rauhan asialla

Pyhäkouluihmisten yhteinen viikonloppu, jossa uuden oppiminen, kokemusten jakaminen ja ajankohtaiset teemat innostavat mukaan niin pyhäkoulutyöstä vastaavat työntekijät kuin pyhäkoulujen eri-ikäiset ohjaajatkin. Symposiumissa liitytään kirkon valtakunnalliseen rauhan teemaan ja sovitetaan erilaisten ihmisten harteille Rauhan viittaa.

Ajankohta: 27.-28.1.2018 (koulutuspaikkaan matkustaminen 26.1.2018)
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpää

Osaamistavoitteet

Osallistuja tuntee yhdessä ajattelemisen taitoja, jotka rakentavat rauhaa ja sopivat osaksi pyhäkoulutoimintaa.

Sisältö

Rauhan teemaa tarkastellaan mm. tutkimalla Raamattua ja rauhaa, sovittamalla Rauhan viittaa erilaisten ihmisten harteille ja kuulemalla, miten eri-ikäiset ihmiset ovat rauhan asialla. Pyhäkoulusymposium sisältää asiantuntijaluentojen, pyhäkoulukarusellin ja Rauhan messun ohella erilaisia kohtaamisen hetkiä toisten pyhäkouluihmisten kanssa.

Suomussalmen seurakunnalla on tapahtumaan kaksi paikkaa vapaaehtoisille pyhäkoulunopettajille. Tällä lomakkeella voit hakea paikkaa.Viimeinen hakupäivä on 13.9.2017. Tiedustelut lapsi- ja perhetyön pappi Heli Riipinen, p. 0440 615 211, heli.riipinen(at)evl.fi.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Pyhäkoulunopettajan nimi
Pyhäkoulupiste, jossa opettajana
Miksi haluat osallistua pyhäkoulu-symposiumiin?