Pyhäkoulusymposium - Pyhäkoulu ja koti

Pyhäkoulusymposium - Pyhäkoulu ja koti

5.9.2020 - 6.9.2020 (matkustaminen 4.9.)
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Kodin merkitys ja rooli lapsen identiteetin rakentajana ja kristillisen kasvun paikkana on ensisijaisen tärkeä. Symposiumissa tutustut toimintatapoihin, jotka mahdollistavat  perheiden mukaan ottamisen pyhäkoulujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Miten pyhäkoulua rakennetaan perheiden tarpeista lähtien ja miten isovanhemmat voivat olla tärkeä osa pyhäkoulutoimintaa?

Lämminhenkistä yhdessäoloa, ideoiden jakamista, ajatusten syventämistä asiantuntijoiden ohjauksessa. Toimintaa, hartautta, naurua ja leikkiä.
Pyhäkoulusymposium on tarkoitettu sekä seurakuntien työntekijöille että vapaaehtoisille pyhäkoulunohjaajille.

Suomussalmen seurakunnalla on tapahtumaan kaksi paikkaa vapaaehtoisille pyhäkoulunohjaajille. Tällä lomakkeella voit hakea paikkaa. Viimeinen hakupäivä on 28.9.2019. Tiedustelut lapsi- ja perhetyön pappi Heli Riipinen, p. 0440 615 211, heli.riipinen(at)evl.fi.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Pyhäkoulunohjaajan nimi
Pyhäkoulupiste, jossa ohjaajana
Miksi haluat osallistua pyhäkoulu-symposiumiin?