Päiväkerho

Päiväkerho

Päiväkerhoon voi ilmoittautua ympäri vuoden. Päiväkerhoon ilmoittautuminen kaudelle 2022-2023 tapahtuu alla olevan linkin kautta.

Kerhoihin ilmoittautuneet saavat kerhokirjeen, jossa on tarkempia tietoja kerhoista. Lisäksi olemme puhelimitse yhteydessä kaikkiin kerholaisiin ennen kerhon aloittamista.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen

Toimet koronaviruksen varalle kerhotoiminnassa

PÄIVÄKERHO ON 3-6 VUOTIAIDEN OMA KERHO

Lapsi voi aloittaa päiväkerhon kolmivuotissynttäreiden tienoilla. Päiväkerhossa voi käydä sen vuoden kevääseen, kun täyttää 6 vuotta. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Perhe saa valita, kuinka monena päivänä lapsi osallistuu kerhoon. Perheen tarpeen ja toiveen mukaisesti kerhopäiviä voi olla 1-3.

• Päätavoitteena on lapsen hyvinvoinnin kokonaisvaltainen edistäminen
  • Ohjelmaan kuuluu mm. alkuhartaus ja aloitustuokio, ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä, laulua, liikuntaa, satuja, askartelua ja eväiden syöntiä
  • Ohjelmassa näkyvät kirkkovuoden juhlat ja vuodenaikojen vaihtelu
  • Päiväkerhot ovat maksuttomia

KERHOON TARVITSET MUKAAN:

•  Kerhotossut ja kerhorepun, jossa on varavaatteet
  •  Omat kerhoeväät

PÄIVÄKERHOPAIKAT JA -AJAT

Voit osallistua yhteen tai useampaan kerhoon.

KERHOPAIKKA VALKEISEN SEURAKUNTAKOTI (os. Saihotie 1, 89600 Suomussalmi)

Maanantaisin klo 9.00–12.00

Torstaisin  klo 13.00-16.00

Perjantaisin klo 9.00 - 12.00