AVOIMET TYÖPAIKAT/VIRAT
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Suomussalmen seurakunta

AVOIMET TYÖPAIKAT/VIRAT

DIAKONIAN ÄITIYSLOMAN VIRANSIJAISUUS
 

Kiinnostaisiko työ Suomussalmella, kauniin Kainuun ja Hossan kansallispuiston vaaramaisemissa?

Suomussalmen seurakunnassa on haettavana diakonian äitiyslomansijaisuus.
Virkapaikkana on seurakunnan virasto ja työalueena on Pohjois-Suomussalmi.
Diakoniatiimiin kuuluu 2 diakonia ja diakoniapappi.
Tehtävän hoidossa tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävänkuva sisältää henkisen ja hengellisen tukemisen, taloudellisen auttamisen, kotikäynnit ja ryhmä-, retki- sekä leiritoiminnan. Viran hyvä hoitaminen edellyttää yhteistyötä seurakunnan eri työalojen, diakonian eri yhteistyötahojen, kunnan, järjestöjen ja vapaaehtoisten toimijoiden kanssa. Tällä hetkellä työn painopistealueena on omaishoitajatyö, päihde-ja kriminaalityö, sekä pakolaistyö.

Haemme diakoniatyöntekijää, jolla on diakoniatyön tuntemusta sekä hyvät ihmissuhde- ja yhteistyötaidot. Lisäksi vaaditaan valmiutta muuttaa omaa toimintatapaa toimintaympäristön vaatimalla tavalla ja herkkyyttä toimintaympäristön jatkuvaan arviointiin. Työn hoitaminen edellyttää it-taitoja ja erilaisten viestimien hallintataitoja, rohkeutta itsenäiseen työhön, organisointitaitoja sekä ajankäytön erinomaista hallintaa.

Koulutus
Viran haltijalta vaaditaan kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma
nro 141) 2 §:n mukainen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sairaanhoitaja (AMK). Aikaisempien tutkintopäätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan kirkkohallituksen päätöksen 6 §:n mukaisesti.

Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote.
Koeaika on 4 kk.

Palkka
Viran peruspalkka on vaativuusryhmässä 502, lisäksi maksetaan KirVESTES:n mukaista kokemuslisää.

Haastattelut torstaina 24.2 2022 klo 15.00 alkaen paikan päällä tai Teamsin välityksellä.
Virka on otettava vastaan 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 20.2.2022 osoitteella **@** tai Suomussalmen seurakunta, Kirkkokuja 1, 89600 Suomussalmi

Lisätiedustelut
vs. Khra Heli Riipinen 0440 615 211 **@**
Diakoni Silja Seppänen 0440 615 224 **@**


 

Organisaation kuvaus

Suomussalmen seurakunta on itsenäinen, Kuopion hiippakunnan ja Kajaanin rovastikunnan pohjoisin seurakunta. Laaja-alaisessa kunnassa asuu 7550 ihmistä. Suomussalmen seurakunta on kotoisan kohtaamisen paikka. Meillä on tilaa lapsille ja perheille, koulusta kotiin palaaville ja iltapäivää viettäville koululaisille, nuorille, aikuisille ja elämässään jo pidemmälle ehtineille, kaikille ja kaikenlaisille ihmisille.