AVOIMET TYÖPAIKAT/VIRAT

AVOIMET TYÖPAIKAT/VIRAT

SUNTION TYÖSUHTEINEN TEHTÄVÄ
kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

Viran kelpoisuusehtona on seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto tai käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus ja sitoutuminen seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinnon suorittamiseen.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja itseohjautuvaa työotetta sekä kykyä organisoida ja suunnitella omaa työtä sekä IT-perustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus konetöistä (traktorikaivuri).

Suntion tehtäviin kuuluvat jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen. Suntio valmistelee tilat ja huolehtii tilojen siisteydestä ja turvallisuudesta.

Tehtäviin kuuluvat myös kiinteistöjen ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen, kiinteistönhoidollisia tehtäviä sekä hautaustoimeen liittyviä tehtäviä.

Palkka
Suntion tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 402. Lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella.Tehtävässä noudatetaan KirVESTESin mukaista yleistyöaikaa, joka on 114,45 h kolmen viikon jaksossa. Työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tehtävään valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista.
Työtehtävien hoitaminen vaatii ajokorttia (B) ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa viimeistään perjantaina 8.10.2021
osoitteella Suomussalmen seurakunta, Tiina Koskela, Kirkkokuja 1, 89600 Suomusalmi tai
**@**

Haastattelut järjestetään vkolla 41 joko paikan päällä tai Teamsin välityksellä.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Tiina Koskela p. 050 349 6761