AVOIMET TYÖPAIKAT

AVOIMET TYÖPAIKAT

OPPISOPIMUSTYÖPAIKKA SUNTIOKSI OPISKELEVALLE

Suomussalmen seurakunnassa on haettavana oppisopimuspaikka suntioksi opiskelevalle.
Koulutuspaikan hankkii opiskelija itse.

Suntio toimii laaja-alaisesti asiakas- ja huoltopalvelutehtävissä seurakunnan eri kiinteistöissä sekä hautaustoimessa.

Suntion tehtäviin kuuluvat jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen, suntio valmistelee tilat ja huolehtii tilojen siisteydestä sekä turvallisuudesta.

Tehtäviin kuuluvat myös kiinteistöjen ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen sekä hautaustoimeen liittyviä tehtäviä. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä.

Suntion tehtävän hoitaminen edellyttää joustavuutta, sopeutumiskykyä ja oma-aloitteisuutta. Suntio työskentelee tiiviissä yhteistyössä seurakuntalaisten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa. Työssä kohdataan ja palvellaan ihmisiä hyvin erilaisissa tilanteissa. Haemme henkilöä, jonka vahvuuksia ovat kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky sekä aikaansaava työote.

Työtehtävien hoitaminen vaatii ajokorttia (B) ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Tehtävään valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävän palkkaus määräytyy KirVesTES:n hinnoitteluryhmän N 20 mukaisesti.
Paikka täytetään ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Oppisopimusaika alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa viimeistään perjantaina 30.4.2021 osoitteella Suomussalmen seurakunta, Tiina Koskela, Kirkkokuja 1, 89600 Suomussalmi tai  **@**.

Haastattelut järjestetään toukokuussa 2021 joko paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä.

Jos olet kiinnostunut suntion työstä, voit tulla paikan päälle tutustumaan
suntion työhön ja työtehtäviin!

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Tiina Koskela, p. 050 349 6761