Leivonta - ja puuhakerho

Leivonta - ja puuhakerho

Leivonta- ja puuhakerho on eskari - 6.-luokkalaisille

• Kerhokerroille ei ennakkoilmoittautumista, mutta ilmoita lapsesi tiedot alla olevan linkin kautta
  • Leipomista ja askartelua vuorotellen
  • Hartaus
  • Ruokarukous ja välipala
  • Ei kerhomaksua

Keväällä 2022 kerhomme osallistujat on jaettu kahteen ryhmään. Ryhmäjaosta on tiedotettu koteihin ja samalla kerhoon sopii vielä muutama kerholainen lisää.

Lisätietoa saa Maijalta p. 0440 615169.

Pyydämme ilmoittamaan osallistujien tiedot sähköisellä lomakkeella tämän linkin kautta:

Ilmoita osallistujan tiedot tästä.

LEIVONTA- JA PUUHAKERHO VALKEISEN SEURAKUNTAKODILLA (Saihotie 1)

Kevätkaudella 2022 maanantaisin klo 15.00-17.00 seuraavasti:

(Huom! Kokoontumiskerrat eivät ole tasaisesti joka toinen viikko koulutuksista, talvilomasta ja pääsiäisen ajasta johtuen!)

RYHMÄ 1:n kerhokerrat                          RYHMÄ 2:n kerhokerrat

ma 17.1.                                                   ma 31.1.

ma 7.2.                                                     ma 14.2.

ma 28.2.                                                   ma 14.3.

ma 21.3.                                                   ma 28.3.

ma 4.4.                                                     ma 15.4.

ma 25.4.                                                   ma 2.5.

ma 9.5.                                                     ma 16.5.

Tiedustelut

Lastenohjaaja Maija Koivumäki