Roinilaan jäänyttä

• Kahdet sisätossut, siniset ja punaiset
  • Pieni pehmolelu, jossa kiinnityshakanen
  • Kissakaverit-kirja
  • Siniset pikkusukat, sukan varressa jalkapallo

Voi noutaa kirkkoherranvirastosta
    ma-pe klo 9.00 - 14.00

Löydät meidät myös Instagramista @suomussalmensrklapsetjaperheet !

Säännöllinen toiminta

Päiväkerhot ja perhekerhot kokoontuvat viikoittain. Ruhtinansalmen perhekerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa.

Pyhäkoulut - Kaikenikäisten lasten hyvä hetki sunnuntaisin

Kirkkomuskari-Café - Puoli tuntia muskaria ja puoli tuntia kahvittelua

Eskari-6.-luokkalaisten Leivonta- ja puuhakerho maanantaisin vuoroviikoin Valkeisen seurakuntakodilla  ja Kirkonkylän päiväkerhotilassa

UUTTA tänä syksynä: Puuhakerho 1.-3.lk takkatuvalla

Syyskaudella 2018

Lasten kauneimmat joululaulut

Sunnuntaina 16.12.2018 klo 15.00
Ämmänsaaren kirkossa

Tervetuloa laulamaan Lasten kauneimpia joululauluja!
Laulamisen lomassa seurataan pojan ja mummon jouluvalmisteluja. Tähän joululaulutilaisuuteen on mukava tulla lasten kanssa :)

Lasten joulukirkko

Keskiviikkona 19.12.2018 klo 10.00
Ämmänsaaren kirkossa

Ihmetellään joulutähteä ja lauletaan Tuiki tuiki tähtönen. Nähdään ja kuullaan, minne tähti johdatti ja mitä tapahtui ensimmäisenä jouluna. Lauletaan tuttuja ja ihania lastenvirsiä, kuten Joulupuu on rakennettu, Heinillä härkien kaukalon ja Enkeli taivaan, sekä rukoillaan. Lapset saavat mukaansa pienet yllätykset sekä tarran kirkkokorttiin. Kaikenikäiset ovat tervetulleita kotikirkkoon jouluisiin tunnelmiin!

Takaisin Seurakuntauutiset sivulle

Takaisin Tapahtumat sivulle