Ajankohtaista

Ajankohtaista

Päkän päivä on sovellus 3-6-vuotialle lapsille. Se tuo valoa ja hyvää mieltä pienen päivään. Sovelluksessa lapsi saa leikkiä Päkän ja Pulmun kanssa kodin huoneissa. Pieni saa nimetä asioita ja hassutella. Huoneista löytyy tilanteisiin sopivia rukouksia. Pikkupeleissä saa mm. pukea Päkän sekä treenata muistamista.

Instagram ja Facebook

Löydät meidät Instagramista @suomussalmensrklapsetjaperheet
ja Facebookista Suomussalmen seurakunnan lapset ja perheet

Säännöllinen toiminta

Päiväkerhot ja perhekerhot kokoontuvat viikoittain. Ruhtinansalmen perhekerho kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa.

Pyhäkoulut - Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus eli pyhäkoulussa lapset saavat viettää aikaa Jumalan kanssa itselleen sopivalla tavalla.

Kirkkomuskari-Café - Puoli tuntia muskaria ja puoli tuntia kahvittelua

Eskari-6.-luokkalaisten Leivonta- ja puuhakerho maanantaisin vuoroviikoin Valkeisen seurakuntakodilla  ja Kirkonkylän päiväkerhotilassa

Alakoululaisten Takkatupa keskiviikkoisin klo 13-16. Askartelua, pelejä ja olemista. Tule ja mene oman aikataulun mukaan.

Roinilaan jäänyttä

Voi noutaa kirkkoherranvirastosta (Kirkkokuja 1)
ma-pe klo 9.00 - 14.00

SYYSKAUDELLA 2020

Kerhot eivät kokoonnu syyslomaviikolla, viikko 42 12.-16.10.2020.

Perhekerhojen yhteinen aamupäivä Roinilassa ke 30.9. klo 10-12. Ilmoittautuminen to 24.9. mennessä ruokailun järjestämiseksi.

Vauvakirkko ja ruokailu Ämmänsaaren kirkossa/seurakuntasalissa su 4.10. klo 15.00

Pyhäinpäivän kirkkohetki perheille la 31.10. klo 15.00

Isien ja ukkien ilta Roinilassa ti 3.11. klo 17.00.

Jouluaskartelupäivä la 21.11. klo 11-14 Ämmänsaaren seurakuntasalissa.

Hoosianna perhekirkko su 29.11. klo 10 Suomussalmen kirkossa

Lasten kauneimmat joululaulut su 13.12. klo 18 Ämmänsaaren kirkossa.

Lasten joulukirkko ke 16.12. klo 10 Ämänsaaren kirkossa.

Takaisin Seurakuntauutiset sivulle

Takaisin Tapahtumat sivulle