Ajankohtaista

Ajankohtaista

Päkän päivä on sovellus 3-6-vuotialle lapsille. Se tuo valoa ja hyvää mieltä pienen päivään. Sovelluksessa lapsi saa leikkiä Päkän ja Pulmun kanssa kodin huoneissa. Pieni saa nimetä asioita ja hassutella. Huoneista löytyy tilanteisiin sopivia rukouksia. Pikkupeleissä saa mm. pukea Päkän sekä treenata muistamista.

Instagram ja Facebook

Löydät meidät Instagramista @suomussalmensrklapsetjaperheet
ja Facebookista Suomussalmen seurakunnan lapset ja perheet

Säännöllinen toiminta - kesätauolla

Päiväkerhot ja perhekerhot kokoontuvat viikoittain. Ruhtinansalmen perhekerho kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa.

Pyhäkoulut - Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus eli pyhäkoulussa lapset saavat viettää aikaa Jumalan kanssa itselleen sopivalla tavalla.

Kirkkomuskari-Café - Puoli tuntia muskaria ja puoli tuntia kahvittelua

Eskari-6.-luokkalaisten Leivonta- ja puuhakerho maanantaisin vuoroviikoin Valkeisen seurakuntakodilla  ja Kirkonkylän päiväkerhotilassa

Roinilaan jäänyttä

Voi noutaa kirkkoherranvirastosta (Kirkkokuja 1)
ma-pe klo 9.00 - 14.00

KESÄLLÄ 2020

Jumispyhis

Sunnuntaina 28.6.2020 klo 10.00
Ämmänsaaren srk-keskuksen kokoushuoneessa, Kirkkokuja 1

Messun aikana PYHÄKOULU kokoushuoneessa. Tervetuloa kaikenikäiset lapset (alle 3-v. aikuisen kanssa). Pyhäkoulunohjaajina Mervi Pöllänen ja Venla Sirviö.

SYYSKAUDELLA 2020

Ensimmäiselle luokalle kouluun lähtevien siunaaminen

Maanantaina 10.8.2020 klo 17.30
Suomussalmen kirkossa (Salmentie 1, 89800 Suomussalmi KK)

• Lapset saavat tulla siunattavaksi kirkon alttarille oma koulureppu selässä tutun aikuisen kanssa.
  • Siunaamassa voi yhdessä papin kanssa olla äiti tai isä, kummi tai isovanhempi tai muu läheinen ihminen.
  • Ensimmäisen luokan aloittavat lapset saavat seurakunnalta lahjan.
  • Tilaisuuden päätteeksi nautitaan mehujäät.
  • Koko perhe, kummit ja muut lapselle tärkeät henkilöt ovat tervetulleita.
  • Ota mukaan ikioma koulureppu!

Takaisin Seurakuntauutiset sivulle

Takaisin Tapahtumat sivulle