Ajankohtaista

Ajankohtaista

Päkän päivä on sovellus 3-6-vuotialle lapsille. Se tuo valoa ja hyvää mieltä pienen päivään. Sovelluksessa lapsi saa leikkiä Päkän ja Pulmun kanssa kodin huoneissa. Pieni saa nimetä asioita ja hassutella. Huoneista löytyy tilanteisiin sopivia rukouksia. Pikkupeleissä saa mm. pukea Päkän sekä treenata muistamista.

Säännöllinen toiminta

Päiväkerhot ja perhekerhot kokoontuvat viikoittain. Ruhtinansalmen perhekerho kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa.

Pyhäkoulut - Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus eli pyhäkoulussa lapset saavat viettää aikaa Jumalan kanssa itselleen sopivalla tavalla.

Kirkkomuskari-Café - Puoli tuntia muskaria ja puoli tuntia kahvittelua

Eskari-6.-luokkalaisten Leivonta- ja puuhakerho joka toinen maanantai Valkeisen seurakuntakodilla.

Alakoululaisten Takkatupa keskiviikkoisin klo 13-16. Askartelua, pelejä ja olemista. Tule ja mene oman aikataulun mukaan.

Roinilaan jäänyttä

Voi noutaa kirkkoherranvirastosta (Kirkkokuja 1)
ma-pe klo 9.00 - 14.00

Tiedote:

Toiminnan jatkuminen tammikuussa, koronavirustilanne huomioiden:

• Aikuisten suositellaan käyttävän maskeja päiväkerhojen tuonti- ja hakutilanteissa. Mikäli maskeja ei ole, voivat lastenohjaajat ottaa lapsen vastaan ulko-ovelta. Kerhoissa pidämme edelleen hyvää huolta käsihygieniasta sekä kerhotilojen puhtaudesta. Päiväkerhot alkavat viikolla 2.
  • Alakoululaisten takkatupa toimii 13.1. alkaen, tehostettu hygienia huomioiden.
  • Leivonta- ja puuhakerho jatkuu 18.1. alkaen, tehostettu hygienia huomioiden.
  • Pyhäkoulut alkavat tammikuussa. Aikuiset voivat osallistua maskia käyttäen.
  • Perhekerhojen ja muskarin alkamisesta ilmoitetaan myöhemmin.

Takaisin Seurakuntauutiset sivulle

Takaisin Tapahtumat sivulle