Linkkejä

Lastenkirkko

Lastenkirkko.fi on lasten oma virtuaalinen kirkko. Siellä voi tutustua kirkon symboliikkaan, kuunnella raamatunkertomuksia ja virsiä, soittaa kirkonkelloja, sytyttää kynttilöitä, pelata pikkupelejä, katsella videoita ja paljon muuta. Lastenkirkkoon rekisteröidytään luomalla oma hahmo, jolla voi kirjautua sisään. Lastenkirkko.fi -sivusto on ev.-lut. seurakuntien toimintaa.

Kajaanin perheasiain neuvottelukeskus

Kajaanin perheasiainneuvottelukeskus auttaa parisuhteen ja perheen ongelmissa sekä elämän kriisitilanteissa. Vaikeuksista keskusteleminen yhdessä ulkopuolisen kanssa antaa uusia näkökulmia ja auttaa katselemaan asioita hieman etäämmältä.
Asiakkaaksi voi hakeutua kaikkialta Kainuusta – yksin tai yhdessä. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaille maksuttomia.

Kastevirret

Kastevirret.fi-sivulla voi kuunnella, kun Mikko Salmi ja Tommi Kalenus Band esittävät suosituimpia kastevirsiä musiikkivideoilla.