Sukututkimukset

Sukututkimukset

Sukututkimustilaus on tehtävä aina kirjallisesti

tilauslomakkeella tai vapaamuotoisella kirjeellä

Täytetyn tilauslomakkeen voi toimittaa:

• Kirjeitse: Kuopion aluekeskusrekisteri, PL 1064, 70101 Kuopio
  • Sähköpostin liitteenä: **@**
  • Tuomalla lomakkeen asiakaspalveluun: Suokatu 22 B 2.krs. 70100 Kuopio
  • Tilauksen voi tehdä myös kirkkoherranvirastossa, virasto toimittaa tilauksen edelleen keskusrekisteriin

Huom! Lomake on tallennettava ENSIN omalle koneelle, jotta siihen voi kirjoittaa ja tallentaa tietoja. Jos lähetät lomakkeen sähköpostilla, älä kirjaa siihen tietosuojasyistä henkilötunnusta.

Koska sukututkimusta tehdään toissijaisena työnä virallisen jäsenrekisterin ylläpidon ohella, sukututkimusten valmistumiselle on annettava riittävästi aikaa.

Hinnat

Sukututkimusta varten tehtävän todistuksen perushinta on 45 €. Perushinnan lisäksi veloitetaan 20 euron lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutin tutkimusjaksolta, jos tutkimustyö vie enemmän aikaa kuin 30 minuuttia. Tilauksen yhteydessä asiakas voi halutessaan määritellä työhön käytettävän enimmäisajan.

kirkkoherranvirasto
Kirkkokuja 1